Budapest XXI. (Csepel)
Budapest 1214 Csepel, Orion utca 14.
A volt Duna Tsz területe
Új e-mail cím , ezen keressenek meg mostantól!
bolyoszoltan4@gmail.com

Tel.: 0620-945-1794

 

Termékek

1.
Szabálytalan alakú andezit kőlapok
-vastagság szerint osztályozva, fagyálló, raklapon szállítható.
-színe: nem homogén; sötétszürke, rozsdaszínű foltok illetve világosabb darabok is vannak benne
-felhasználási terület a vastagságtól függően: lépcsőburkolás, falburkolás, lábazat, kerti járda, garázsbejáró, térburkolás, kerti tipegő, támfal… stb
-ár: 1-2 cm vastagságú 2500 Ft/ m2
2-3 cm vastagságú 2800 Ft/ m2
3-5 cm vastagságú 4000 Ft/ m2
5-8 cm vastagságú 4200 Ft/ m2
A kövek átlagos nagysága a vastagsággal növekszik.

2.
Andezit kiskockakő
-méret: 9 x 9 x 7 cm (+/- 1 cm)
-fagyálló, ömlesztve illetve zsákokban szállítható
-színe: sárgásbarna (hasonló a nedves homok színéhez)
-ár: 6500 Ft/ m2

3.
Dácit kiskockakő
-méret: 9 x 9 x 7 cm (+/- 1 cm)
-fagyálló, ömlesztve illetve zsákokban szállítható
-színe: világosszürke (majdnem fehér), nedvesen kékek színű
-ár: 6000 Ft/ m2

4.
Bontott nagykockakő
-méret: 18 x 18 x 14 cm (+/- 2 cm)
-ár: az anyagától és a minőségétől függően 200-700 Ft/db

5.
Sziklakerti kövek
-egyéni rendelésre speciális igényeknek is eleget teszek

6.
Bazalt kiskockakő
-méret: 9 x 9 x 7 cm (+/- 1 cm)
-ár: 7500 Ft/ m2

7.
Gránit kiskockakő
-ár: 6500 Ft/ m2

8.
Kölönféle szemcsenagyságú sóderek
-fehér murva, szürke murva és díszkavicsok
-ömlesztve vagy zsákolva kaphatók

Az árak az ÁFÁ-t nem tartalmazzák.

Szállítást illetve kivitelezést is vállalunk!Az andezit kedvező tulajdonságai és felhasználása

Az andezit a semleges vulkanikus kiömlési kőzetek közé tartozik, amely a felszínre kerülő lávából keletkezik a kihűlést követően. A fiatal gyűrt hegységekben gyakori az előfordulása, valamint hazánkban, a Börzsönyben, Mátrában, Cserhátban, a Visegrádi- és Zempléni-hegységben jellemző.

Amennyiben további információra van szüksége, kérem keressen fel minket elérhetosgeinken!Tulajdonságai:
 • Szín: fekete, a szürke különböző árnyalatai, valamint szürkés-barna színben jellemző az előfordulása.
 • Kedvező testsűrűség és szilárdság jellemzi.
 • Szerkezeti felépítésének köszönhetően időtálló, tartós.
 • Porfiros, részben üveges szerkezetű.
A kedvező tulajdonságainak köszönhetően az andezit felhasználása igen széles, azonban az egyik legjellemzőbb terület az építőipar:
 • Útépítés során: kockakövek, zúzalékként betonban és aszfaltburkolatba keverve.
 • Burkolóanyagok: járólapok, térkövek, stb. valamint lépcsők építése során is gyakori a megjelenése.
 • Falazó anyagként és házak alapozásához használva.
 • A vasútipari építkezések során is gyakori a felhasználása.
Cégünk sok éves tapasztalattal és minőségi andezit kő termékeivel várja új és meglévő ügyfeleit! Tekintse meg weboldalunk információit, valamint keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

andezit felhasználása

Mi is az a murva és mire használhatjuk fel?

A murva nem más, mint zúzott kő, melynek anyaga dolomit vagy mészkő. Háromféle árnyalata létezik, mindegyiknek más a felhasználási területe és a mérete:

 • A fehér murvának leginkább apró-szemű változata ismert, hiszen díszítőelemként szokták használni kertekben, sziklakertben, udvaron, vagy épp temetőkben. Akinek nincs ideje vagy kedve füvet gondozni, nagyon praktikus megoldás, és ha szeretnénk kicsit megbolondítani, ötletet meríthetünk az elrendezéséhez japán kertdíszítési tradíciókból is.
 • A sárgás murva apróbb és nagyobb szemű is lehet, legfőbb tulajdonsága, hogy jól tömörödik, így kiválóan alkalmas útépítésekhez, útegyengetéshez, feltöltéshez, alapozáshoz, jármű beállók és feljárók kiépítéséhez. Szikes talajok feljavítására is szokták használni.
 • A szürke murva masszív és keményebb anyag, így parkolók, kocsi beállók építéséhez és feltöltéséhez alkalmas legfőképpen.
Böngéssze végig weboldalunkat, válogasson termékeink közül! Ha bármilyen kérdése van a murvával, vagy egyéb termékeinkkel kapcsolatban, szívesen nyújtunk bővebb tájékoztatást telefonon, vagy e-mailen keresztül.

murva

A gránit előnyei

Szeretné újraburkolni konyháját vagy fürdőszobáját? Megunta, hogy terasza kopott és kifakult és végre olyan burkolatot szeretne viszontlátni, amely nemcsak esztétikus, de időtálló is?

Cégünk széles választékát kínálja a kőlapoknak, kőburkolatoknak, melyeket kedvező áron és rövid határidővel szállítunk ki minden kedves megrendelőnknek. Már csupán annyi a dolga, hogy kiválasztja, milyen kőzetből készült járólapot szeretne lefektetni a kiszemelt helyiségbe: andezit, bazalt, esetleg gránit? Az alábbiakban szeretnénk bemutatni a gránit előnyeit.

A gránit több szempontból is kifizetődő választás lehet, hiszen számtalan pozitív tulajdonsággal rendelkezik. Ezek közül az egyik legismertebb a gránit fő ismertetőjegye, vagyis annak kivételes szilárdsága. Ha gránit kiskockakövekkel burkol, garantáltan sokáig élvezheti annak masszív, időtálló szépségét. A gránit nem véletlenül tartozik a kedvelt építőanyagok közé, hiszen egyedülálló és változatos mintázattal rendelkezik, mely a csiszolást követően válik láthatóvá. Ellenáll nemcsak az eróziónak, de jól tűri a fagy és a csapadék támadását is, emellett könnyen tisztántartható és kopásállósága is kiváló mértékű.

Válasszon gránit kiskockaköveket otthonába, válassza az időtálló eleganciát!

gránit kiskockakő

Gránit vagy bazalt kiskockaköveket szeretne otthonába? Keressen fel bátran elérhetosgeinken!A bazalt kiskockakő előnyeiről

A kockaköves utak, terek, járdák túlnyomórészt vulkáni eredetű kőzetből készülnek. Ezek a felületek roppant ellenállóak és szükség esetén többször is le lehet őket rakni. Míg annak idején a kockakövek kifejezetten elterjedtnek számítottak, addig manapság, a nagy sebességgel közlekedő autók miatt alkalmazásuk kissé háttérbe szorult, a sétálóutcákra koncentrálódott.

A kockakövek mérete és mintázata igen változatos képet fest, ahogy anyagukban is találunk eltéréseket. Kifejezetten mutatós a bazalt kiskockakő a klasszikus átlapolt köríves mintázatban. A bazalt kiskockakövek kivitelezése nagy szakértelmet igénylő feladat, hiszen az óriási bazalttömbökből méretre kell vágni az aprócska köveket.

Kedveli a kockaköveket, mert visszaidézik gyermekkora utcaképét? Szeretné bazalt kiskockakővel díszíteni udvarát, környezetét? Akkor a lehető legjobb helyen jár! Keresse fel kollégáinkat a megadott elérhetőségek bármelyikén és tegye fel bátran kérdéseit, kérje szakmai tanácsunkat!

bazalt kiskockakő

Bazalt kiskockakő változatos mintákban

A kockakő igen tetszetős és impozáns burkolatfajta. Az egyik legnépszerűbb típus a bazalt kiskockakő, mely rendkívül szilárd, így időtálló megoldás, valamint a köveket fel lehet szedni, majd újra lerakni, ezáltal változatosságot teremtve.

A kiskockakő közkedvelt forma, hiszen számos mintázata létezik, attól függően, hogy milyenek a terep adottságai, a stílusa. A BolyosKő bemutatja Önnek, milyen lehetőségek vannak!
 • Váltakozó átfedéses íves kockakövek: átfedéses íves kockakőmintára hasonlít a legjobban, ám ívelésében eltérő irányú.
 • Párhuzamos soros mintázat: ebben a mintában a kockaköveket párhuzamos sorokban helyezzük el.
 • Koncentrikus körös kockakőminta: az elemeket koncentrikus körben helyezik le, ügyelve arra, hogy az eltérő árnyalatú kövek kirajzolják a mintát.
 • Átlapolt köríves kockakőmintázat: különböző húrméretű, átlapolt körívekből áll ez a minta, mely leginkább a klasszikus macskakövet idézi fel.
 • Pávafarkak/legyezők: ez egy roppant összetett minta, melynek lényege, hogy először mindig a legnagyobb körívet rakják ki kövekkel, és utána töltik fel a belső részt.
Díszítse környezetét bazalt kiskockakövekkel! Termékeinkkel kapcsolatos információkért forduljon hozzánk bizalommal, készséggel állunk rendelkezésére!

bazalt kiskockakő

További információra van szüksége? Kérjük hívjon minket!

Milyen kő való a sziklakertbe?

A sziklakertek igen kedvelt és népszerű formái az udvar, vagy a virágoskert kialakításának. Egy sziklakert nem csak szép és mutatós, de növények alacsony igénye alkalmassá teszi azon kert tulajdonosok számára is, akiknek nincs ideje vagy kedve gondozni növényeit, de szeretnének egy dekoratív előkertet. A sziklakert kialakítása többféleképpen is történhet, de ajánlott egy olyan helyet választani, amely nem túl árnyékos és jó a vízelvezetése.

A sziklakert kialakítás már-már művészet: törekedni kell arra, hogy a növények és a kövek aránya, elrendezése harmonikus legyen. A leggyakrabban használt építőkövek közé tartozik a homokkő és a gránit, de alkalmaznak andezitet és nagyobb kavicsokat is. Azonban a legelterjedtebb mégiscsak a mészkő, szép, fehér színe miatt.

A sziklakert megépítésénél arra ügyeljünk, hogy a kövekből lehetőleg egyfélét, de mindenképpen kevés fajtát használjunk egyszerre, ha azt szeretnénk, hogy egységes képet mutasson a kert. Olyan sziklakerti köveket válasszunk, melyek illenek környezetükbe és természetes hatást keltenek. Előbb a nagyobbakat helyezzük el, majd jöhetnek a kisebbek.

Változatos sziklakerti kövekért keressen minket bizalommal!

sziklakerti kövek

Tekintse meg referenciaképeinket!
Bármi kérdése van, kérem keressen minket elérhetoségeinken!Andezit - Wikipedia | Bazalt - Wikipedia | Gránit - Wikipedia